Widget Image

Smo kreativna ekipa z dolgoletnimi izkušnjami dela z ljudmi in podjetji, ki se zaveda, da je v današnjih časih potrebna predanost, pozitivna energija, zanesljivost in sposobnost hitrega prilagajanja.

Naša ekipa bo prisluhnila vašim željam in potrebam v najkrajšem možnem času in prepričani smo, da bomo s pravim in inovativnim pristopom skupaj napisali uspešno zgodbo.

Skupaj z našimi naročniki že več kot 10 let stremimo k vrhunskim zasnovam in izvedbam. Zavedamo se pomembnosti nenehnega učenja in spreminjanja, kar nam daje še dodaten pogum in kreativno energijo. Z veseljem se lotevamo kreativnih in drugačnih projektov, s katerimi ustvarjamo nove mejnike.

Spletne strani

Vašemu podjetju ali blagovni znamki zgradimo vrhunsko digitalno obliko. Spletna stran je ogledalo vašega podjetja na spletu. Izdelava spletnih strani predstavlja glavni medij komunikacije podjetja z okolico. Ključnega pomena je kakovostna izdelava spletnih strani. Izdelava kvalitetnih spletnih strani je pomembna, saj boste tako ustvarili dober vtis, dvignili možnost poslovnega uspeha in postali prepoznavni na trgu. V naši agenciji poskrbimo, da bo vaša spletna stran vizualno in funkcionalno najkvalitetnejša ter omogočimo, da bo na dobri poziciji v spletnih iskalnikih.

Vse spletne strani so izdelane v prilagodljivi obliki za mobilne telefone, tablice ter prenosne in stacionarne računalnike. Vašo spletno stran lahko izdelamo na sistemih/platformah WordPress, Magento ali v kodi HTML.

Izdelava spletnih strani

Spletna stran je osebna izkaznica vašega podjetja, ki odraža profesionalnost. Izdelava in oblikovanje spletnih strani je zato pomemben dejavnik, saj vizualen izgled strani prispeva k prvem vtisu o podjetju.

Pomembno je, da je spletna stran pregledna, privlačna in prepričljiva, predvsem pa, da je prijazna do uporabnika. To pomeni, da celoten izgled in barvna shema obiskovalca pritegne in hitro najde kar je iskal. Le tako bo na strani ostal dlje časa, si kaj prebral in se nanjo tudi vrnil, ko bo znova potreboval informacije.

Oblikovanje spletnih strani zajema smiselno razporeditev vsebine z izpostavljenimi grafičnimi poudarki pomembnih informacij, izbor lahko berljive in dovolj velike pisave, oblikovanje besedil in slik, da kar najbolje predstavljajo vašo dejavnost. Marketinško usmerjeno oblikovanje spletnih strani pripomore k temu, da obiskovalec na vaši strani najde to kar je iskal.

Izdelava spletnih trgovin

Zelo pomemben dejavnik vsake spletne trgovine sta kvalitetna izdelava in zunanjost le te. Ta mora biti tehnično dovršena in tudi lepa na pogled, da je kupec ne zapusti. Vašo spletno trgovino prilagodimo celostni grafični podobi vašega podjetja. Pri izdelavi smo pozorni na to, da ima uporabnik najboljšo uporabniško izkušnjo, da je pregledna, moderna in privlačna na pogled. Poskrbimo, da ima prilagojeno obliko za mobilne telefone in tablice (responsive design), kar je v zadnjem času zelo pomembno, saj uporabniki vedno več obiskujejo spletne strani preko mobilnih naprav.

Cilj vsake spletne trgovine je pripeljati čim več kupcev, ki bodo kupovali pri vas. Prav zaradi tega je treba spletno trgovino optimizirati na prave ključne besede saj so le-te pomembne, da bodo obiskovali vašo spletno trgovino. S tem dosežemo, da bo spletna trgovina dosegala visoko rangiranje pri prikazovanju zadetkov v iskalnikih. Prepričani smo, da samo z dobrim načrtovanjem, pravimi ključnimi besedami, dobrimi besedili in slikami lahko dosežete velik uspeh.

Registracija domene

Priporočljivo je, da ime domene jasno sporoča namen vaše spletne strani. Če gre za predstavitev dejavnosti je zelo dobro, da domena tudi vključuje ime te dejavnosti (npr. avtomehanik-novak.si). Pri blagovni znamki je priporočljivo, da domena vsebuje ime znamke (npr. www.petrol.si).
Če je le mogoče, priporočamo, da je ime domene čim bolj kratko, saj si ga tako vaši obiskovalci lažje zapomnijo in vašo spletno stran ponovno obiščejo ali priporočijo naprej.

Izbira prave domene je ključnega pomena. Ime domene je namreč prvi stik uporabnika oz. stranke z vašim podjetjem. Če je domena razumljiva in jasno povezana z vašim podjetjem ali dejavnostjo, si jo bodo stranke veliko lažje zapomnile. Preprosta in zapomnljiva domena pa je prvi korak do uspešnega nastopa na internetu.

Pomagamo Vam pri zakupu in registraciji željene domene, vse lahko samo z enim klikom opravite pri nas.

Gostovanje na strežniku

Spletno gostovanje je storitev zakupa prostora na strežniku. Strežniški prostor je namenjen shranjevanju datotek in podatkovnih baz, ki sestavljajo spletne strani in aplikacije, prav tako pa tudi shranjevanju e-pošte. Ker so želje naročnikov različne, je možnih več zakupov različnih paketov gostovanja. Prepričani smo, da bo eden izmed njih povsem zadostil vašim potrebam.

Pomagamo Vam pri zakupu gostovanja in izbiri paketa, vse lahko samo z enim klikom opravite pri nas.

Vzdrževanje spletnih strani in spletnih trgovin

Storitev, kjer poskrbimo, da se na vašem spletnem mestu ne vidijo zastarele novice, niso navedene napačne informacije in da spletno mesto deluje pravilno in varno, imenujemo vzdrževanje spletnih strani. Spletni posel poznamo do najmanjše podrobnosti, zato se zavedamo, kako pomembna je vsaka minuta, ko vaša spletna stran ne deluje pravilno.

 • Varnostno posodabljamo Vaše spletne strani, da ste lahko brez skrbi pred vdori in zlonamernimi posegi v vašo spletno stran.
 • Zamenjamo ali posodobimo Vaše že obstoječe vsebine s svežimi, kot so zamenjava številk, naslovov, novic …
 • Poskrbimo za manjše ali večje grafične posege, kot so izdelava oglasov – pasic, spremembe pisave ali barvne sheme, …
 • Dodamo nove funkcionalnosti ali pa Vam enostavno samo svetujemo, kako izboljšati uporabniško izkušnjo Vaše spletne strani.

Redno mesečno vzdrževanje

Z rednim vzdrževanjem spletnih strani lahko preprečite nastanek velikih težav in še večjih stroškov.

Dokler neka stvar deluje, ne razmišljamo o stroških popravila. Ob okvari pa se to lahko močno spremeni in stroški popravila ali prenove so lahko ogromni.

Vzdrževanje spletnih strani je namenjeno vsem, najbolj pa tistim, ki imajo pogosto nove vsebine, ter veliko popravkov iz mesca v mesec, obenem pa si želijo ažurno in varno spletno stran. Storitev se plačuje mesečno, cena pa je odvisna od števila ur.

 • Ažurnost spletnega mesta
  Vsebine in podatke, ki nam jih boste posredovali, uredimo v roku do maksimalno 72 ur, oziroma skladno z vzdrževalno pogodbo.
 • Nižja enotna cena
  S konsistentno ceno, ki jo plačujete veste, da vaša stran deluje pravilno, brez dodatnih stroškov in prelaganja odgovornosti.
 • Prednostna obravnava
  S sklenjeno vzdrževalno pogodbo, si zagotovite zanesljivost urejanja, in kvalitetno opravljeno delo s prednostno obravnavo.
 • Svetovanje in pomoč
  Brezplačno svetovanje s področja spletnih rešitev z nasveti kaj je dobro in na kaj je potrebno paziti.

Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani naredi vašo spletno stran privlačno tudi za spletne iskalnike. Z naprednimi tehnikami in metodami povečamo kredibilnost in ustvarimo pravilen SEO red.

Potrudimo se uvrstiti vašo spletno stran na najvišje pozicije v iskalnikih in posledično pridobiti več obiskovalcev.

 • Pohitrimo delovanje Vaše spletne strani, saj je čas nalaganja strani eden ključnih dejavnikov.
 • Osvežimo Vašo spletno stran s svežimi, zanimivimi ali pomembnimi informacijami, da podaljšamo obisk na vaši strani.
 • Poskrbimo za pravilno strukturo spletnega mesta, url naslove ter meta podatke kot so opisi in ključne besede.
 • Uredimo zemljevid spletne strani, notranje in zunanje prave povezave, kot za povezavo z Google orodji (Analytics in KeyWords).

Poskrbimo, da Vas najdejo

Vaša spletna stran se mora pojavljati visoko med zadetki, saj bodo potencialni kupci izvedeli za vas in vas kontaktirali, ter kupovali od vas.

Če se Vaša spletna stran ne bo pojavljala na prvih straneh zadetkov pod besedami, ki opisujejo vaš posel, bo vaša stran brez obiska in ne bo služila svojemu namenu. Namen spletne strani pa bi moral biti poleg prepoznavnosti, tudi prodati več svojih storitev ali izdelkov.

Optimizacija spletnih strani se deli na notranjo (on site) in zunanjo (off site) optimizacijo. Pri nas poskrbimo za obe vrsti. Pri notranji optimizaciji se potrudimo zadostiti čim več faktorjem za rangiranje. Če izdelava spletnih strani poteka pri nas pa je notranja optimizacija vključena že v sam razvoj.

Zunanja optimizacija pa zajema vse, kar se dogaja izven vašega spletnega mesta, zato jo izvajamo v okviru dolgoročnega sodelovanja.

 • Nižja enotna cena
  S konsistentno ceno, ki jo plačujete veste, da skrbimo za optimizacijo. Zagotovo za oglaševanje ne želite porabiti gore denarja!
 • Prednostna obravnava
  S sklenjeno vzdrževalno pogodbo, si zagotovite zanesljivost in kvalitetno opravljeno delo s prednostno obravnavo.
 • Brezplačna analiza
  Brezplačno vam bomo naredili analizo vaše spletne strani ter pripravili ponudbo za optimizacijo spletne strani.
 • Svetovanje in pomoč
  Brezplačno svetovanje s področja optimizacije spletnih strani, z nasveti kaj je dobro in na kaj je potrebno paziti.

Analitika spletnih strani

Analitika spletnih strani je ogromno orodje, ki Vam bo v pomoč pri sprejemanju pravih odločitev in izboljšanju uspešnosti. Ne ponuja Vam le golo zbiranje podatkov, temveč poglobljen vpogled v pravilnost poslovnih potez.
Analitika spletnih strani je orodje, ki ga potrebujete za analizo podatkov vašega spletnega mesta.

Ko začnete slediti podatkom, kako in kje obiskovalci na vaši spletni strani preživljajo čas, boste mnogo bolje razumeli ključne besede in vsebino, ki jo je potrebno ustvariti za večjo uspešnost vaše spletne strani. Spletne strani so dinamične za razliko od tiskovin, in se venomer spreminjajo ali prenavljajo. Morda boste želeli spletno stran prenoviti ali pa jo izdelati na novo – takrat boste lahko vse te podatke, ki ste jih pridobili s pomočjo spremljanja spletne analitike, zelo dobro unovčili. Vaš ključni poslovni cilj je prodaja in ne samo povečanje obiska na spletni strani.

 • Nižja enotna cena
  S konsistentno ceno, ki jo plačujete veste, da skrbimo za optimizacijo. Zagotovo za oglaševanje ne želite porabiti gore denarja!
 • Prednostna obravnava
  S sklenjeno vzdrževalno pogodbo, si zagotovite zanesljivost in kvalitetno opravljeno delo s prednostno obravnavo.
 • Brezplačna analiza
  Brezplačno vam bomo naredili analizo vaše spletne strani ter pripravili ponudbo za optimizacijo spletne strani.
 • Svetovanje in pomoč
  Brezplačno svetovanje s področja optimizacije spletnih strani, z nasveti kaj je dobro in na kaj je potrebno paziti.

Prednosti izdelave spletnih strani

 • Trajanje spletnih strani – oglaševanje na spletnih straneh je neomejeno. Vaša spletna stran ostane, ko ostali mediji usahnejo
 • Velikost spletne strani – na stran lahko naložimo velike količine podatkov, zato je izdelava spletnih strani stroškovno najbolj racionalna rešitev
 • Aktualnost spletne strani – omogoča preprosto urejanje vsebin preko sistema CMS
 • Cenovna konkurenčnost – spletna stran je ob pravilnem pristopu dokazano najcenejši način promocije in pridobivanja strank ter poslovnih priložnosti
 •  Vpliv na podjetje – spletna stran ima pri kakovostni zasnovi definitivno zelo pozitiven vpliv na podjetje
 • Izdelava blagovne znamke – izdelava spletne strani tako nudi tudi veliko priložnost za samo promocijo in utrjevanje blagovne znamke

Pristop k izdelavi spletnih strani

Izdelava spletne strani je veliko širši postopek, kot samo oblikovanje. Imeti lepo oblikovano spletno stran, je samo del poti do uspeha. Naš pristop je dolgoročen, oseben in profesionalen.

 • Svetovanje in načrtovanje – za dokončni uspeh ni dovolj imeti le spletne strani, ampak tudi celostno spletno ter marketinško strategijo
 • Izdelava spletnih strani po meri – unikatno oblikovanje spletnih strani na podlagi vaše celostne grafične podobe in vaših želja
 • Nudimo gostovanja na spletnih strežnikih za gostovanja spletnih strani ter zakup domen
 • Pomoč in podpora ter skrbništvo nad spletno stranjo
 • Smo kreativna agencija, ki našim strankam skrbimo tudi za promocijo in prepoznavnost. Brez pravilne promocije in pravilnega načina oglaševanja, so možnosti za uspeh minimalne