Widget Image

Smo kreativna ekipa z dolgoletnimi izkušnjami dela z ljudmi in podjetji, ki se zaveda, da je v današnjih časih potrebna predanost, pozitivna energija, zanesljivost in sposobnost hitrega prilagajanja.

Naša ekipa bo prisluhnila vašim željam in potrebam v najkrajšem možnem času in prepričani smo, da bomo s pravim in inovativnim pristopom skupaj napisali uspešno zgodbo.

Skupaj z našimi naročniki že več kot 10 let stremimo k vrhunskim zasnovam in izvedbam. Zavedamo se pomembnosti nenehnega učenja in spreminjanja, kar nam daje še dodaten pogum in kreativno energijo. Z veseljem se lotevamo kreativnih in drugačnih projektov, s katerimi ustvarjamo nove mejnike.

Oganizacija dogodkov

Vsak izmed nas ima v sebi nekaj organizatorske žilice ampak mi se s tem ukvarjamo profesionalno. Vaš dogodek si zasluži biti organiziran ter na nivoju z najboljšim osebjem, ki skrbi za vsa področja kvalitetne izvedbe dogodka.

Dogodek je komunikacijsko orodje, ki vpliva na vse čute vašega telesa. Je vedno znova unikaten in neponovljiv. Zasnova, organizacija, izvedba dogodka in končno poročilo, je pri nas sad vrhunske energije in dolgoletne kreativne ekipe. Pomagamo Vam ustvariti dogodek, ki bo vašim obiskovalcem še dolgo ostal v lepem spominu. Zaupate nam lahko v vseh fazah projekta, od ideje do izvedbe.

Idejna zasnova

Predstavite nam vaše želje in opišite, kako ste si dogodek predstavljali. Tudi mi vam bomo predstavili naše zamisli in na podlagi že izvedenih dogodkov predstavili nekaj idej. Ob koncu bomo skupaj zasnovali koncept vašega doživetja.

Načrtovanje izvedbe

Po vnaprej dogovorjenem času vam bomo predstavili bolj podroben načrt izgleda, izvedbe in poteka vašega dogodka. Po smernicah vaših komentarjev ga bomo prilagodili in vso energijo vložili v pripravo in izvedbo.

Tehnična podpora

Ena naših večjih prednosti je bogat spekter opreme, ki jo lahko uporabimo za različne priložnosti. Grafični studio nam omogoča, da izgled vašega dogodka popolnoma prilagodimo vam in tako doživetje dvignemo na višji nivo.

Profesionalna izvedba

Vaše želje in cilji bodo vedno naša prioriteta. Poskrbeli bomo za vse od posredovanja vabil, najema prostora, pogostitve, glasbe, poslovnih daril, tiskovin, do marketinga in fotografskega gradiva, ki vam bo še dolgo osveževal spomin na nepozabno doživetje.

Najem glasbenih izvajalcev

Na podlagi Vaših želj, Vam lahko bookiramo in najamemo tudi glasbenega izvajalca za Vaš dogodek. V vseh letih našega poslovanja smo sodelovali že z domala večino slovenskih in hrvaških glasbenih izvajalcev, zato Vam lahko zagotovimo kar se da najboljše pogoje za najem nastopajočih.

Končno poročilo

Po izvedenem dogodku Vam pripravimo tudi končno analizo in poročilo dogodka, ki zajema kompletne podatke in informacije ter stroškovnik celotnega dogodka.

Poslovni dogodki

Zavedamo se, da je za organizacijo in izvedbo nepozabnega in učinkovitega dogodka potrebno veliko časa in znanja. Da bi se lahko še naprej posvečali svoji osrednji dejavnosti, vam lahko tukaj priskočimo na pomoč mi.

Zakaj?

Ker smo v tem preprosto vrhunski.
Prihranili vam bomo čas, razbremenili vas bomo skrbi in izvedli nepozaben dogodek., ki bo vašim gostom še dolgo ostal v lepem spominu.

 • Prireditve
 • Team buildingi
 • Koncerti
 • Zaključne zabave
 • Otvoritve
 • VIP pogostitve

Zasebni dogodki

Se bliža obletnica, poroka ali pa rojstni dan?
Brez skrbi, za nepozaben spomin ob vašem pomembnem dnevu lahko poskrbimo mi! Prevzeli bomo skrb najema prostora, vabil, cateringa, prevozov, dekoracije in celotne tehnične podpore.

Ne odlašajte več!

Organizacijo dogodka prepustite izkušenim strokovnjakom in pustite vaše goste brez besed.
Prilagodili se bomo vašim željam in vam pomagali organizirati popolno doživetje.

 • Obletnice
 • Zabave in praznovanja
 • Zaključne zabave
 • Rojstni dnevi
 • Obisk Božička na domu
 • Ostale priložnosti

Zakaj ravno mi?

V naši 12 letni karieri smo organizirali že več kot 450 dogodkov in prireditev vseh vrst in formatov. Naredili in popravili smo že vse možne napake, iz katerih smo se izjemno veliko naučili.

Ena naših glavnih prednosti in lastnosti, ki nas je krasila tudi skozi leta je pogum. Vedno smo si upali biti drugačni in tudi na področju dogodkov posegali na še neodkrita področja. Menimo, da je ravno ta drugačnost pri obiskovalcih pustila pečat, zaradi katerega smo se jim tudi sami vtisnili v spomin.