Widget Image

Smo kreativna ekipa z dolgoletnimi izkušnjami dela z ljudmi in podjetji, ki se zaveda, da je v današnjih časih potrebna predanost, pozitivna energija, zanesljivost in sposobnost hitrega prilagajanja.

Naša ekipa bo prisluhnila vašim željam in potrebam v najkrajšem možnem času in prepričani smo, da bomo s pravim in inovativnim pristopom skupaj napisali uspešno zgodbo.

Skupaj z našimi naročniki že več kot 10 let stremimo k vrhunskim zasnovam in izvedbam. Zavedamo se pomembnosti nenehnega učenja in spreminjanja, kar nam daje še dodaten pogum in kreativno energijo. Z veseljem se lotevamo kreativnih in drugačnih projektov, s katerimi ustvarjamo nove mejnike.

Oblikovanje

Odličen videz vsega kar zaznamuje vaše podjetje ali blagovno znamko, je prvi pogoj za uspešno poslovanje. Z unikatno grafično podobo naredite odličen prvi vtis.

V naši agenciji ustvarjamo kreativne rešitve, ki s svojim izgledom in funkcionalnostjo pripomorejo k večji prepoznavnosti podjetja in njegovih izdelkov ali storitev. Oblikovanje je eden od ključnih elementov pri izdelavi vseh vrst promocijskega materiala, prepoznavnosti blagovne znamke ali podjetja, spletnih strani, socialnih omrežjih, digitalnega in Google oglaševanja, tiskovin, ipd…

Grafično oblikovanje

Naša ekipa se še kako dobro zaveda, kakšno vlogo in pomen ima grafično oblikovanje za vaše podjetje. Grafično oblikovanje je zelo pomembno področje v procesu nagovarjanja targetiranih skupin. Ključnega pomena pri tem je obdržati nagovorjene obiskovalce na točki, ki vodi do željenega cilja – nakupa ali naročila storitev. Ljudje najprej zaznavamo z očmi, zato nam v spominu najpogosteje ostanejo podobe, ki so nam všeč in ki obenem vplivajo tudi na naša čustva. Namen grafičnega oblikovanja je torej vzbuditi interes in željo pri kupcu ali stranki. Primarna naloga naše agencije je, da poskrbimo za tiskovine, spletne strani in tudi za ostale medije, ki bodo nudili prijeten in za ljudi privlačen pogled na vse izdelane vsebine.

Za Vas oblikujemo letake, vizitke, logotipe, zloženke, cenike, plakate, jumbo plakate, kataloge, brošure, prospekte ter vse vrste vsebin za spletne strani in spletne trgovine.

Oblikovanje in izdelava celostne grafične podobe (CGP)

CGP ali celostna grafična podoba je celotna vizualna podoba podjetja. CGP je sestavljen iz različnih elementov, ki dajejo podjetju večjo prepoznavnost ter lastno identiteto. Vsako podjetje s tem pridobi na profesionalnosti, uglednosti ter veličini. Tudi stranke takšnim podjetjem veliko bolj zaupajo.

V naši agenciji se še kako dobro zavedamo, da je odlično pripravljen CGP za podjetje tudi velik prihranek časa in denarja. Izdelali vam bomo vrhunski CGP, s pomočjo katerega bo vaše podjetje še bolj pridobilo na profesionalnosti in ugledu.

Oblikovanje vseh vrst tiskovin in priprava za tisk

Grafično oblikovanje je umetnost in sposobnost kreativnega ustvarjanja vizualnih komunikacij, s katerim se identificiramo in predstavljamo našim poslovnim partnerjem kot širšemu družbenem okolju. Oblikujemo in za tisk Vam pripravimo vse vrste tiskovin (letaki, plakati, jumbo plakati, vizitke, brošure, zloženke, prospekte, vabila, cenike, nalepke, ipd…).

Priprava za tisk vključuje skeniranje slikovnih predlog, obdelavo fotografij, pripravo tekstov, prelom grafičnih elementov po straneh (brošure in večlistne publikacije), pripravo datotek za različne tehnike tiska in dodelave, elektronsko montažo za produkcijo, ipd…

Oblikovanje reklamnih materialov

Grafično Vam oblikujemo vse vrste reklamnega materiala za notranjo ali zunanjo uporabo. Poskrbeli bomo, da bo Vaš reklamni material kvaliteten ter prijeten in privlačen na pogled. Izdelujemo naslednje reklamne materiale:

  • Logotipe podjetij
  • Celostne grafične podobe z aplikacijami (vizitke, mape, dopisni listi, kuverte, ipd…)
  • Tiskovine (prospekti, letaki, zloženke, brošure, vabila, katalogi, ipd…)
  • Promocijski material (jumbo plakati, reklamne table, tisk na majice, nalepke za na vozila, ipd…)
  • Vse vrste reklamnih materialov in vsebin za spletne strani in spletne trgovine

Oblikovanje logotipov

Logotip vas s svojo unikatnostjo loči od konkurence in ustvari dober prvi vtis. Pomembno je, da oblikovalec upošteva vaše želje ter oblikuje logotip, ki bo povečal vašo prepoznavnost. Dober logotip bo navdušil vas in vaše stranke.

Dober logotip je enostaven, pregleden ter lahko berljiv. Sporoča nam dejavnost podjetja. Pomembno je, da so linije čiste ter brez drobnih dodatkov, saj mora biti primeren za široko uporabo v celostni grafični podobi podjetja. Logotip je prepoznavni znak podjetja, ki pritegne pogled in se nam že ob prvem kontaktu vtisne v spomin.