Widget Image

Smo kreativna ekipa z dolgoletnimi izkušnjami dela z ljudmi in podjetji, ki se zaveda, da je v današnjih časih potrebna predanost, pozitivna energija, zanesljivost in sposobnost hitrega prilagajanja.

Naša ekipa bo prisluhnila vašim željam in potrebam v najkrajšem možnem času in prepričani smo, da bomo s pravim in inovativnim pristopom skupaj napisali uspešno zgodbo.

Skupaj z našimi naročniki že več kot 10 let stremimo k vrhunskim zasnovam in izvedbam. Zavedamo se pomembnosti nenehnega učenja in spreminjanja, kar nam daje še dodaten pogum in kreativno energijo. Z veseljem se lotevamo kreativnih in drugačnih projektov, s katerimi ustvarjamo nove mejnike.

Fotografiranje in produkcija

Besede razlagajo, podoba pa se v trenutku dotakne gledalca. Znano je, da močne podobe v obliki videa ali fotografij lahko veliko prispevajo k podobi blagovne znamke. Ljudje se identificiramo z videnim in se vživimo v zgodbe, ki se nas dotaknejo. Fotografije in video vsebine odražajo vašo blagovno znamko in samo storitev ali izdelke, ki jih tržite. Slednje ključno prispeva h podobi podjetja ali znamke ter vaši uspešnosti. Za potrebe spletne strani, tiskovin ali oglasnih kampanj vam nudimo profesionalno produkcijo fotografij ali video vsebin.

Produktna fotografija

V studiu, aranžiranem okolju ali na lokaciji.

Portretna fotografija

V studiu ali na lokaciji za predstavitev vaše ekipe.

Studijsko fotografiranje

Fotografiranje različnih vsebin za potrebe spletnih strani in spletnih trgovin.

Reklamni video

Za popolno predstavitev vašega podjetja ali produkta.

Animirani video

Kar ni mogoče posneti, prikažemo z ilustracijami ali renderji.

2D in 3D animacije (motion graphics)

2D in 3D animacije (motion graphics) -> preberi več.